Hem Nyheter Hur skapas genomförandekraft i två av Sveriges största och viktigaste initiativ?

Hur skapas genomförandekraft i två av Sveriges största och viktigaste initiativ?


Som en del av lanseringen av Transformation Solutions bjöd Nordic Interim in till en inspirerande kväll med två mycket erfarna Interim Executives, Christer Mohlin och Joakim Kedbrant. De berättade mycket inspirerande om två av de största initiativen som nu pågår i Sverige, där de också är ansvariga.

Utmaningarna för många företag och organisationer är stora. Omställning till nya kundkrav, ny teknik, nya processer, nya organisationsstrukturer eller nya affärsmodeller sker i allt större utsträckning i program/projektform eller som separata initiativ.

Transformationen är ofta tvärfunktionell och spänner över olika funktioner, enheter och geografier. Allt fler företag och organisationer har därför behov av att engagera oberoende ledare – Interim Executives, med en bakgrund som både konsult- och som linjechef. De vill engagera ledare som är vana att driva stora komplexa initiativ, som har en ensidig lojalitet mot uppdraget och tar ett personligt ansvarstagande för att resultat skapas.

Charlotta Kvarnström, Partner på Nordic Interim, berättade om Transformation Solutions, en unik möjlighet att engagera specifik kompetens vid stora komplexa och tillfälliga initiativ.

Efter föreläsningarna bjöds på god mat och dryck och tid för mingel och nätverkande i en härligt avkopplande miljö på Downtown Camper vid Brunkebergstorg.

Läs mer om Transformation Solutions
Följ oss på LinkedIn